REGLAMENT:

1.- L'Ajuntament de Roda de Berà, organitza la IV Cursa Popular de la Festa Major de Roda de Berà (aquest any virtual), que es celebrarà entre els propers deies del 15 al 19 d'agost del 2020.

2.- La cursa és oberta a totes les persones sense límit d'edat, sexe o nacionalitat. Els menors de 16 anys hauran de ser inscrits per seus autoritzats o amb una autorització paterna i amb la responsabilitat a carrec dels mateixos. 

3.- La sortida i l'arribada seran al Carrer Joan Carles I, 15 davant Ajuntament de Roda de Berà. El circuit estarà marcat al terra amb marques de guix i amb cartells indicant el track. Perquè sigui vàlid cal activar el strava (o si ho feu amb algun altre dipositiu, després passar-ho al Strava. Està creat un segment de 5,3km.

4.- La distancia de la cursa es de 5,3km. 

5.- El preu de la inscripció es de 2€ (destinats integrament al banc d'aliments de Roda de Berà)

Del 17 de juliol del 2020 fins el dia 14 d'agost de 2020: 2€

Un cop realitzada la inscripció no es retornará en cap cas l'import de la inscripció (edició solidària, la totalitat d'ingressos es destinarà al banc d'aliments de Roda de Berà. 

6.- Es podrà fer el circuit de la cursa del dissabte 15 d'agost fins fins el dimecres 19 d'agost. 

7.- PREMIS I CATEGORIES: 

Cursa virtual no competitiva.

8.- Per participar a la prova no és obligatori l'ús del dorsal. 

9.- Les inscripcions a les curses s'hauran de fer per mitja d'inscripció ON LINE en la pagina WEB. 

10.- Les inscripcions per les curses es tancaran el dia 14 d'agost del 2020 a les 08:00h o quan s'arribi a un total de 200 inscrits. No s'admetran inscripcions el dia de la cursa. L'organització es reserva el dret de fer qualsevol modificació pel correcte desenvolupament de la prova. 

11.- No hi ha  recollida de dorsals.

 12.- No hi ha  temps màxim per realitzar la cursa.

13.- No hi hauràn  avituallaments, per prevenció cada corredor/a haurà de portar el seu propi.

14.- Els atletes no tindran a las seva disposició un servei de guarda-roba durant la cursa, per precaució.

15.- L'organització es reserva el dret de modificar qualsevol part del recorregut. 

16.- Desqualificacions: No hi haurà.

17.- Els organitzadors no es responsabilitzaran dels danys físics o morals que qualsevol participant pugui causar-ne o causar a tercers. Es responsabilitat de cada participant haver obtingut els coneixements teòrics y pràctics necessaris per poder participar, aixi com el seu propi estat fisic. 

18.- Pel simple fet de participar a la cursa, s'accepta la present NORMATIVA. Tot allò que no s'hagi previst serà resolt per l'organització. 

19.- No es tallarà el transit en cap moment, hi ha un parell de punt que cal anar en compte (estarà indicat els lloc que haureu d'anar en compte).